Tumblr Mouse Cursors

2013. december 15., vasárnap

.: Köszöntő :.


Sziasztok!
  Egyik nap beszélgettünk Cher-rel, és úgy döntöttünk, írunk együtt egy karácsonyi témájú történetet. Ebből született meg ez a blog. Nem kell túl nagy dologra számítani, csupán tíz fejezetből fog állni, s hetente egy részt teszünk közzé, viszont szerintem egy elég egyedi történetet olvashattok majd, ha úgy döntötök követni fogjátok az eseményeket. Nem lesz sem Prológus, sem Epilógus (ezt szeretném előre tisztázni). Remélem tetszeni fog nektek ez a kis szösszenet. Egyébként a csodás fejlécet szeretnénk megköszönni Evernek, aki szerintem csodás munkát végzett. Egyszerű, de nagyszerű. Ennél jobbat nem is kívánhattunk volna. 

Röviden a történetről:

   Rose Blackwell egy átlagos lány, átlagos élettel. Nem lesz benne sem One Direction, sem valamiféle természetfeletti lény. Szerető családja van, sosem erőszakolták meg és sosem vagdosta magát. Vannak barátai - bár nem sok -, akik minden hibája ellenére szeretik őt. 
Nos, mint minden évben, most is elérkezett a Karácsony Kanada fővárosába, ahol a cselekmények zajlani fognak. A lány egyszerre örül és nem is a szünetnek, hiszen bár nincs iskola, azért unatkozni ő sem szeret - neki pedig rendszerint így teltek el a sulin kívüli napjai. Azonban, egy titokzatos levél - inkább levelek - megváltoztatják a felállást. A lányra pedig egy felejthetetlen karácsonyi szünet vár.

  Az első fejezet érkezése:
2013. december 24.
Addig is böngészgessétek a menüpontokat vagy kérjetek cserét, esetleg csak simán pihenjétek ki magatokat, hisz lassan ide is elér a téli szünet és a Karácsony.

Millio puszi Xx
Cher Brooks & szerecsendio

4 megjegyzés:

  1. Drága Lányok!
    Először is bocsássatok meg az esetleges helyesírási hibákért de csak telefonon vam netem, viszont írni szerettem volna Nektek, hiszen igazán megérdemlitek!!! Remélem én lehetekba szerencses első kommentelő :) Nagyon soj szerencsét szeretnék Nektek kívánni, hiszen tisztaban vagyok azzal, hogy a történetetek kifogástalan és valóban egyedi!!!!! <333 Remélem hogy sok olvasóval dicsekedhettek majd mivel ez egy érdem amit Ti igazán megérdemeltek és kívánom, hogy sikeres legyen ez a blogotok!!!! Rám minden esetre számíthattok!!!! <3333
    Millio puszi és szoros ölelés!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Csigusz!
      Semmi baj, nem is hibáztál szerintem csak egyetlen egyet, ami igazán elnézhető, én telefonnal nagyon bénán írok, még ennél is ezerszer rosszabbul <3 Köszönjük a jó kívánságokat, nagyin jól esik, hogy ennyire bízol bennünk, remélem nem okozunk majd csalódást :) Tudom, hogy rád mindig számíthatunk, ezért nem i lehetek elég hálás <3
      Millio puszi Xx szeretlek <3333

      Törlés
  2. Drága Szerecsendio és Cher!
    Már nagyon, de nagyon várom, hogy milyen is lesz a közös karácsonyi történetetek. Őszintén, izgatott vagyok, mert sok jót hallottam már róla. Kíváncsi vagyok, hogy két, tehetséges írópalánta billentyűzetéből mi fog kisülni.
    Millió puszi Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Molly!
      Nagyon örülünk ennek, és igazából már mi is nagyon izgatottak vagyunk. Reméljük, nem okozunk csalódást! ;)
      Millio puszi
      xoxo

      Törlés