Tumblr Mouse Cursors

Blogjaink

Cher Brooks
rövid ismertető:
Egy Harry Styles fanfiction tele izgalommal, ez az egyetlen szó, amivel jellemezni tudnám. Bár az eleje kicsit el van sietve, garantáltan megéri tovább olvasni, hiszen a mostanában feltöltött részek végén köröm rágcsálva várja az olvasó a folytatást. 

Cher Brooks élete olyan, mint bárki másé, egészen addig, amíg meg nem ismeri Harryt. Az ő kapcsolatuk amolyan se veled, se nélküled szálon fut, már a kezdetektől fogva. Rengeteg vita van az életükben, de ettől függetlenül bármit megtennének a másikért - és ez akkor mutatkozik meg leginkább, amikor a lányt elrabolják. Több szerelmi szálon függ, s a végén csak Cher-en múlik kit választ. Zayn? Harry? Niall? vagy esetleg valaki egészen mást? Lehet, hogy végül elmenekül a problémák elől és egyedül fedezi fel, ki is ő valójában? Minden kiderül, ha elolvasod!

szerecsendio
I know I am not alone (szünetel)
rövid ismertető:
Több rövid - 25 fejezetes - One Direction fanfiction található ezen az oldalon. Az eddigiekben szerepelt Niall, Zayn majd Louis, Harry és Liam; a jelenleginek pedig Perrie a főszereplője. Erről kicsit bővebben:

Egy történet, arról a lányról, akit kiírtak a saját tündérmeséjéből. Egy lányról, akinek a felesleges szerep jutott, és aki épp ezért kénytelen valahol máshol keresni a boldogságot.
Daren és Perrie sztorija közvetlen Victoria és Zayn történetének utolsó fejezete után kezdődik, a pár esküvőjén, ahova mindketten hivatalosak. A gyors és felszínes találkozást egy még gyorsabb eseménysorozat követi, melyben megismerik egymás legrosszabb és legjobb tulajdonságait, és amelyben megtanulják, mennyit ér a bizalom, ha azt a megfelelő emberbe fektetik.
A fiatal nyomozó épp egy különös sémát követő, ismeretlen sorozatgyilkos után nyomoz, akinek hamarosan Perrie is a prédájává válik, az óra pedig egyre csak ketyeg...

rövid ismertető:
Mindenki hoz rossz döntéseket, melyek elől menekülni vágyik. Akár egy rossz emlék, esemény, s egy ellenségessé vált barát kapcsán is hátat fordíthatunk az életünknek  és a helynek ahol születtünk. S van egy pont, amikor már nem kezdhetünk tiszta lapot, pedig minden vágyunk az, hogy újra kezdhessük azzal, akit igazán szívből szeretünk. Három fiatal szüntelen vitája a Sorssal, s egy régi szerelem, mely pórjából újraéled.
Harry Styles és Cara Brynes története megannyi szenvedéssel...
-kriszty 96-tal együtt dolgozunk rajta, összesen 57 plusz 2 fejezet-

¤ befejezett ¤
rövid ismertető:
Egy lány, kinek a múltját homály fedte, még önmaga elől is. Párizsban élt és azt hitte olyan, mint bárki más. De amikor barátjával Londonba utaztak, az élete új fordulatokat vett. Hiszen a múlt elől senki sem menekülhet, az övébe pedig bele tartozott Will Herondale is. Mi van akkor, ha a rémtörténetek mögött ott lapul az igazság? Ha mindent, amit egykor tudtál, újra kell tanulnod? Vajon megéri, vagy inkább fel kéne adni és újra a felejtésbe menekülni? Lily Penhallow, a fiatal Árnyvadász egyszer már mindent feladott a szerelemért - nem csak a rúnáit de az emlékeit is elvették tőle. Vajon ezúttal is így cselekszik majd? 

rövid ismertető:
Miután Benedict meghalt, a hibridek új vezérre találtak. Egy boszorkánymesterre, aki elrabolta Demonát, míg a többi Alvilági a nephilek oldalán harcolva megvédte Idrist. A vámpírok tisztában vannak vele, hogy egyedül képtelenek legyőzni az új fajt, ezért segítséget kérve az Árnyvadászoktól, együttesen erővel mentőakciót indítanak... Még azelőtt megtalálják a lányt, hogy a gonosz elérné a célját? Vagy addigra már túl késő lesz?
A Halálmadár folytatása, Jem Carstairs főszereplésével.


POINTLESS - The maze runner fanfiction
¤ befejezett ¤
rövid ismertető:
Közel 50 fiú él a Tisztáson egy gigantikus Útvesztő csapdájában. A Futárok minden nap a kiutat keresik, miközben a Dobozban minden hónapban érkezik egy újonc. Így megy ez már évek óta, de egy nap minden megváltozik. Mary felbukkanása felforgatja a fiúk életét... különösen az egyikükét. Üdv a Tisztáson, Hercegnő!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése